Communicatiebureau in Grave en Renswoude

Aangenaam. Ik ben Henriëtte Verbeek (1985). Oprichter en eigenaar van Krachtig Media, een communicatiebureau in Grave en Renswoude. Dit is natuurlijk een ‘onpersoonlijke' kennismaking, maar wellicht wel interessant. En vind je het niet interessant dan weet je wat je kan doen ;-). Ik ga in ieder geval voor de korte versie.

Ik ben opgegroeid op de boerderij (Renswoude) waar ik met recht trots op ben. Ik heb diverse opleidingen gedaan en een klein aantal werkgevers gehad. Het evenementenbureau was mijn hoogtepunt. Ik kwam binnen als secretaresse, totdat ik voor een lokale vereniging een advertentie mocht maken (voor in het clubblad, een sponsoractie). Hét moment waarop ik de kans kreeg om mezelf op dat gebied te ontwikkelen. Ik vond het ontzettend leuk en leerzaam. Leuk omdat ik iets had gevonden wat beter bij mij paste en leerzaam omdat ik een opleiding mocht volgen én ik een directe collega met veel kennis en ervaring had waarmee ik intensief samenwerkte. Het was écht leuk. Toen was het voorjaar 2009. Vanwege de crisis werd de afdeling communicatie opgeheven. Daar stond ik dan, 24 jaar en 'op straat'. Een week later vroeg een werkgever, van een aantal jaar daarvoor, of ik niet weer terug wilde komen. Mijn antwoord: "Ja, maar zie het wel als iets tijdelijks". Ik wist het namelijk even niet, want wat ga ik nu doen?? Het evenementenbureau had me al eens laten weten nog met me te willen werken. Tja, ooit wilde ik wel een eigen bedrijf maar ik vond mezelf nog zo jong. Een jaar later maakte ik kennis met één van de heren van de Kamer van Koophandel. Ik werkte voor mezelf (voor o.a. het evenementenbureau) en ondertussen was ik ook nog steeds bij die 'tijdelijke' werkgever. Een leuke combinatie, tot 2011. CliniClowns werd mijn nieuwe klant! Het werd nog leuker. Ik besloot volledig voor Krachtig Media te gaan.

Het ondernemen ging in al die jaren echt niet altijd vanzelf hoor. Het maakte mij daarentegen wel sterker en beter in mijn vak. Mijn vak? Ja, ik heb ontdekt dat communicatie écht mijn vak is. Mensen zijn interessant en organisaties daarmee ook. Ik signaleer en analyseer graag wat er speelt in een bedrijf, om dat vervolgens met jou te delen. Veelal komt er uit die communicatie een creatie. En dat creëren, dat doen we toch echt het liefste samen. De beste dingen bedenk je namelijk niet alleen, maar juist mét elkaar.

Gebundelde krachten, dát is Krachtig Media. En mijn persoonlijke doel; op een waardige manier samenwerken met jou en 'mijn medewerkers', om zo te bouwen aan een lange termijn relatie.

Laten we
Kennismaken

Communicatie doen we natuurlijk het liefst live.
Bel 06 - 139 518 66 en maak een vrijblijvende afspraak.

Heb je een vraag / opmerking? Vul het formulier in.
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »